Happy Dog Hotel

o nama

Vaš ljubimac je uvijek na sigurnom mjestu

happy dog hotel

Naša obitelj odrasla je uz velike i male životinje, a kroz život ostali smo samo na dva peseka i nešto ukrasnih kokica, pa nam i nedostaje veće društvo.

Pored nas i naša djeca su usvojila ljubav i brigu za životinje. Život i ljubav prema životinjama su nas naposljetku malo po malo odveli do toga da otvorimo hotel za pse.

Cuvanje pasa - siguran smještaj

što sve možemo učiniti za vašeg najboljeg prijatelja?

hranjenje

Brinemo o tome da je Vaš pas nahranjen na vrijeme, trudimo se uvijek pratiti ritam hranjenja koje je imao i kod kuće. Na taj način preveniramo dodatni stres kod pasa, poštujući njegove navike i raspored.

šetnja

Za pse koji su jako aktivni i kojima je potrebno dodatno istrčavanje tokom dana, osiguramo onoliko dnevnih dodatnih šetnji koliko mu je potrebno da bi bio sretan.
dog

briga

Vrlo dobro razumijemo da briga o psima nije samo hranjanje i šetnja. Brinemo da svaki pas tokom dana dobije dovoljno naše pažnje i prisustva kroz onoliko maženja i pažnje koliko je imao i kod kuće.
Dog in sleeping mask

NOĆENJE

Za vrijeme noćenja, psi se nalaze u velikim boxovima kako bi im omogućili da im je udobno i da se osjećaju na sigurnom. Čak i dok spavaju, nalaze se pod našim nadzorom.

vrtić

Ako idete na posao ili imate neodgodivu obvezu, a Vaš pas jednostavno ne voli biti sam, nudimo mogućnost svakodnevnog dnevnog čuvanja.
Beautiful woman playing with dog

zabava

Uvijek našim malim gostima osiguravamo dovoljno zabave kroz razne stimulativne igre.

LJubav i briga za vašeg ljubimca dok ste vi odsutni

Dajemo vašem ljubimcu svu pažnju i ljubav

Copyright © 2022 Happy Dog Hotel           

Made with ❤ by Blue Horizon       

                                                                                                                                                  

Napomena: Svaka rezervacija mora biti potvrđena i odobrena. Nakon ispunjenog obrasca, u što kraćem roku, kontaktirat će Vas član Happy Dog Hotela.